Opdateret januar 12, 2022 af Skribent

Catering engros

Catering engros

Mangler din virksomhed nogle muligheder og et overblik over firmaer som tilbyder catering engros? Alt efter hvilket formål du har med indkøbet, kan det i nogle tilfælde sagtens betale sig at købe det i store mængder. Her kommer vi ind på specifikke firmaer der tilbyder catering engros, og hvordan det kan være en fordel for jeres virksomhed at gøre brug af dette.

Lad os starte med at komme ind på engros begrebet og definere hvad det betyder. Ordet stammer fra fransk og betyder “i det store”. I dansk kontekst bruges engros ofte i forbindelse med store indkøb eller handler, hvor der altså er tale om større handler af partier eller varer. Det er som oftest i sammenhæng af virksomheder, fabrikanter eller producenter man benytter termet.

Det kan ofte være en fordel at gøre brug af catering engros, alt efter hvilke behov virksomheden har. Alt efter om i er på udkig efter et stort parti af varer, og har brug for levering hertil, er der mange muligheder for virksomheder at sparre penge på dette område.

Har i brug for catering engros til firmafesten, andre arrangementer eller er der bare et behov for levering af varer i et stort parti. Så er dette en god mulighed for virksomheder at skaffe et billigere alternativ til større indkøb. Det kan altså være værdifuldt at tjekke de forskellige udbydere ud, og om ikke det kan betale sig for jer.

Hvilke catering engros kan vi anbefale?

I Danmark er der spredt catering engros over hele landet, alt efter hvilke behov jeres firma skal have afdækket er der forskellige muligheder overalt. Hvad end om der er behov for catering engros til jeres afdeling, eller om der skal være styr på alt det praktiske inden næste firmafest er der hjælp at hente her.

Er det udelukkende catering engros i henhold til fødevare i mangler? Så er der en del udbringnings muligheder til det formål. Hvis i selv har personale til selve madlavning og service er der mange udbydere som tilbyder lige præcis det.

Det er eksempelvis Organic Denmark, som leverer økologiske mad- og drikkevarer, på denne side er der rig mulighed for at købe ind til specielle madpræferencer som plantebaserede produkter eller andet der gør det lettere for dit personale at lave mad til de ansatte.

En anden populært catering engros er Dagrofa, som udbyder mange forskellige servicer alt efter hvilke behov jeres virksomhed har. De har også en del inspiration at hente på deres side, hvis der er behov for et nyt tiltag i køkkenet.

Det var et udpluk af nogle af de firmaer der opfylder behov for virksomheder, der kun skal have leveret fødevare og gerne i større partier. Såfremt i selv har personale eller andre medarbejdere som kan stå for selve madlavningen.

Mangler i Catering til et arrangement og har ikke selv personale til at lave maden, kan i tjekke vores guide om catering i København. Her er maden lavet på forhånd, og så kan i få inspiration til næste arrangements mad servering, hvis engros løsningen ikke er berigende for jeres situation.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
Copyright © 2022 sh-catering.dk