Opdateret oktober 23, 2023 af Skribent

Catering Odense

Catering Odense

Skal du samle familie og venner til fødselsdag, konfirmation, studentergilde, sølvbryllup eller til en helt fjerde anledning på fyn? Uanset anledningen, om så det er ‘bare fordi’, så er maden vigtig - og det forstår vi. Derfor har vi hos SH Catering samlet det bedste catering i Odense. 

Du finder altså her de bedste restauranter, som tilbyder mad ud af huset, i Danmarks tredje største by. Om det er firmafesten eller barnedåben du skal holde, så er du sikret at alle dine gæster bliver mætte og tilfredse.

Hvorfor catering Odense: 

  • Spar tid på at få leveret mad
  • Ingen opvask efter måltiderne
  • Find gode tilbud her

Madklubben

Den traditionelle menu med et twist

Måske du allerede har hørt om dem. Madklubben åbnede deres første restaurant på Store Kongensgade i København i 2007, og er siden vokset i takt med københavnernes kærlighed til restauranten. Nu er madklubben at finde som 22 forskellige restauranter og køkkener i fire forskellige byer i Danmark - blandt andet Odense.

Hos Madklubben bydes der på en catering menu lig den restaurant der bestilles fra. Dine gæster kan altså nyde klassiske danske og franske retter lavet på sæsonfriske råvarer som catering hjemme hos dig. Som et hit for alle smagsløg, vil Madklubben sikre at dine gæster bliver godt mætte.

Bliv sulten allerede nu via deres instagram og facebook, eller bestil til dit arrangement på deres hjemmeside med det samme.

Adresse: Jernbanegade 4, 5000 Odense C

Umashi

Det særlige valg

Umashi byder på et helt særligt valg, når det kommer til catering i Odense. Her har du nemlig mulighed for at byde dit selskab på sushi af den bedste slags. Friske råvarer, japanske delikatesser med et innovativt twist og smukke anretninger er hvad du kan se frem til, skulle du bestille catering fra Umashi.

De fleste odenseanere kender til Umashi, og det forstår vi godt. Så om dine gæster skal bydes på en velkendt elskling eller om de kommer langvejs fra, og skal stifte bekendtskab med Umashi for første gang, vil du helt sikkert blive et hit hos alle de sushi-elskende gæster.

Besøg deres instagram eller facebook og bliv fristet, eller bestil din cateringmenu med det samme fra deres hjemmeside

Adresse: Vestergade 92, 5000 Odense C

Læs også om sjællandsmarkiser her: https://sj-m.dk/markise-med-motor/

Mamma’s

Favoritten for alle aldre

Om du er født og opvokset i Odense, er tilflytter eller blot har været på kort visit, så har du sikkert hørt om Mamma’s. Den italienske restaurant er et hit hos de fleste, uanset alder og størrelse på sulten.

Mamma’s er delt op i fire restauranter rundt om i Odense. To byder på alt det gode fra Italien, en tredje på byens bedste take away pizza (hvis du spørger os) og en fjerde på alle de italienske delikatesser du kunne drømme om. Selvom denne restaurant ikke byder på catering i samme forstand som de andre, så kan du med fordel bestille pizza som take away til dit selskab fra Mamma’s.

Tjek deres instagram og facebook ud, eller besøg deres hjemmeside

Adresser:

  • Klaregade 4, 5000 Odense C
  • Klaregade 6, 5000 Odense C
  • Hjallesevej 28, 5000 Odense C
  • Dalumvej 35A, Odense SV

Har du fundet den rette restaurant i Odense til catering for dit næste arrangement? Vi er i hvert fald sikre på, at med vores forslag, vil både du og dine gæster kunne nyde hinandens selskab over god mad i mange skønne timer.

Du kan også besøg et andet medie, som har lavet en guide til catering her.

Læs også om elpejs indbygning lige her.

Hvis du derimod leder efter catering for andre steder i Danmark end Odense, så finder du her på vores hjemmeside utallige af andre muligheder for dit arrangement, uanset hvor I landet det skal holdes.

Vi ønsker dig en god fest med god mad i Odense. Velbekomme.

Vil du læse mere om bæredygtighed indenfor energi, så læs mere her. 

Vil du hører mere om space management, så læs mere her. 

Læs også mere om statsautoriseret revisor løn her. 

Leder du efter folie til bil, så se mere på Lulou

Se også catering engros og catering København her.  

Er du på udkig efter en kosmetisk klinik, så se Johanne fra Jojo.town her.  

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
Copyright © 2022 sh-catering.dk