Opdateret januar 28, 2022 af Skribent

Inspiration til indendørs aktiviteter | Hvad man kan lave?

Hvorfor indendørs aktiviteter?

Når man bor i et land som Danmark er det ofte vigtigt med en plan B, hvis vejret ikke forløber sig som vejrudsigten har lovet. Hvad end om i har planlagt et arrangement, du har at gøre med børn, unge eller voksne kan det være en stor fordel at blive inspireret af forskellige aktiviteter man kan lave indendørs hvis vejret ikke holder.

Her kan det være en fordel at samarbejde med et eventbureau, som kan guide og lede dig i forhold til de krav og ønsker du måtte have for den anledning du laver aktiviteter. Hvad end om du leder efter inspiration til dine elever, kolleger eller en form for arrangement, er der massere af inspiration til indendørs aktiviteter at hente her.

“Der er ikke noget som hedder dårligt vejr, kun dårlig påklædning” er sommetider en ærgerlig talemåde. Om end der er tale om en firmafest, teambuilding, forlovelses fest eller lignende er det rart at være sikker på, at alle forbliver tør gennem alle aktiviteter.

Forslag til forskellige indendørs aktiviteter

Der er en masse forskellige underholdende indendørs aktiviteter som man kan lave i alle aldre. Kunne det være et spil høvdingebold, stratego eller fembold? Her er der mange muligheder for, hvad man kan sætte sine venner, familie, elever eller arbejdsplads i gang med.

Leg er sundt for sjælen, det er ikke kun sjov og spas der foregår når man får lov til at lave aktiviteter på tværs af mennesker og relationer. Leg er sundt fordi det forstærker relationer i andre sammenhænge som dynamikker kan være utrolig afhængige af.

Selvom der findes en masse forskellige aktiviteter man kan lave indendørs er det ikke forbudt at lave udendørs lege hvis vejret er til det. Frisk luft og massere plads er altid en kæmpe fordel når det gælder leg og læring.

Hvis du forsøger at implementere teambuilding aktiviteter og vejret ikke er med jeres arrangement, er det en sikker vinder at rykke indenfor. Det kan også være at jeres arrangement ligger i vintermånederne, hvor det er ret vigtigt at have et godt indendørs miljø for at skabe nogle gode og lærerige minder.

Ideer til hvad i kan lave af indendørs aktiviteter:

  1. Handelsspillet - Et spil som udfordrer spillernes strategiske sans her er rollefordeling, forhandlingsevner og samarbejde nøgleord. 
  2. Night games - Et spil som handler om at spille bold i mørke, hvor der er selvlysende bolde og knæklys så legen bliver mere udfordrende. 
  3. Hesteevæddeløb - som lyder intimiderende men blot handler om at oddse og spille om hvem der først når over målstregen, det handler dog ikke om at være hurtig, så her kan alle være med. 

Det var blot et lille udvalg af de mange aktiviteter man kan lave indendørs både for unge og ældre. Så lige meget om der er tale om et event, idrætsdag eller en sjov start på en fest er der massere af ideer at hente hos firmaer som for eksempel pulsevent.

Hvis du søger nogle udendørs aktiviteter, så læs mere omkring outdoor fitness gym her.

Går du og drømmer om at blive pilot? Så læs mere på https://aerodynamics.dk/

Læs også mere om Roskilde kongrescenter her. 

Vil du hører mere om space management, så læs mere her. 

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
Copyright © 2022 sh-catering.dk